چگونه به یک طراح سایت تبدیل شویم؟
عامل مهم برای تبدیل شدن به یک طراح سایت، داشتن درک درستی از عناصر بصری است. این عناصر مانند قالب بندی، رنگ ها، طرح بندی ها و غیره میباشد. همچنین داشتن مهارت در زمینه طراحی و آشنایی با نرم افزار های گرافیکی کمک زیادی میکند. غالب اوقات افراد طراحان گرافیک را با طراحانن سایت در یک جایگاه میبینند اما باید بدانید یک طراح سایت علاوه داشتن مهارت در طراحی میبایست علم کافی در برنامه نویسی سایت هم داشته باشد.
یادگیری چند برنامه گرافیکی لازمه ی طراحی سایت است . این برنامه ها که شامل Adobe Photoshop , Adobe Illustrator , Adobe Dreamweaver و Adobe Fireworks به دلیل داشتن کاربری فراوان دارای پیچیگی های خاص هست که نیازمند گذاشتن زمان برای یادگیری میباشد.
داشتن مهارت در حوزه های مختلف طراحی سایت مانند. HTML , CSS , java script , php , flash لازم است اما داشتن تسلط کامل بر HTML و SSS از واجبات این حوزه است. مهارت در زمینه سئو ضروری نیست اما خالی از لطف نیست.

به یاد داشته باشید ورود به این صنعت یعنی آپدیت مداوم، شما همواره باید در حال آموزش دیدن و یادگیری باشید زیرا همیشه چیز های جدید برای یادگیری بر سر راه شما قرار میگیرد. اطراف خود را آنالیز کنید و ایده بگیرید؛ ایده گرفتن از اطراف، دید بصری شما را بازتر میکند.
توصیه ای که در ابتدا میتوان به یک طراح سایت تازه کار داشت، این است که برای تجربه اول سایتی برای خود طراحی کند، چون تا مدت ها درگیر آزمون و خطا هست و بهتر است این آزمون و خطا ها را بر روی پروژه ی مشتری خود نداشته باشد. بعد از کسب مهارت و تجربه های لازم، با ایجاد خلاقیت نمونه کار ها حرفه ای تر و بهتری برای خود ایجاد کنید.
برای خود زمان بندی داشته باشید؛ ممکن است در طول روز به کارهای مختلف سرگرم شوید و باعث شود از هدف خود دور شوید، داشتن زمان بندی سبب میشود راس ساعتی خاص به کار طراحی سایت خود بپردازید و روند رو به جلو داشته باشید. برنامه ریزی از مهمترین رکن های این حرفه میباشد.
ایجاد یک فهرست از کار ها و ملزومات پروژه به سازماندهی شدن پروژه تان کمک بسزایی میکند. تست پروژه قبل از راه اندازی از ضروریات است و در اخر اگر بر روی یک پروژه ی حرفه ای کار میکنی خوتان را برای چالش های بسیار و بروز هر مشکلی آماده کنید.

چه زمان میتوانم وارد بازار کار شوم؟
حتما با خود میگویید چه زمانی میتوانم پروژه ی دیگران را قبول کنم؟ هرگاه تمامی آزمون و خطا هارا بر روی سایت خود انجام دادید و با تمامی ابزار های طراحی سایت کار کردید، آنگاه میتوانید مسئولیت پروژه ی دیگران را بر عهده بگیرید. مسئله دیگر سبک کاری شماست، اینکه میخواهید به صورت فریلنسری یا مستقل کار کنید و یا قصد دارید درتحت نظر یک سازمان به صورت گروهی فعالیت نمایید.
خلاصه کلام میبایست برای هدف خود برنامه ریزی کنید و تعیین کنید قصد دارید در آینده با کدام شیوه و روش فعالیت کنید. در ادامه چند نمونه کار برای خود داشته باشید و همواره آنرا به روز نگه دارید، همچنین خودتان را آپدت کنید زیرا هر روزه روش های جدیدی برای طراحی سایت ابدا میشود، حتی ممکن است روشی که چند سال پیش بسیار پر طرفدار بود الان قدیمی شده باشد. مطابق دادن نمونه کارهایتان با اخرین آپدیت ها، شمارا به شخصی حرفه ای در ذهن دیگران تبدیل میکند.
قدمی دیگر برای پیشرفت آنالیز خودتان است. همیشه در حال تجزیه و تحلیل خود باشید تا راحتترنقاط ضعف و قوت خود را پیدا و در صدد حل آن باشید. داشتن اعتماد به نفس به شما کمک میکند تا دیگران را از توانایی خود با خبر کنید، اما در کنار آن در نظر داشته باشید هدف اولیه شما کسب مهارت و تجربه باشد که پیرو آن به کسب درامد هم برسید.
داشتن خلاقیت و ایجاد محصولی منحصر به فرد از مسائل مهم این حرفه است. طراحی سایت کاریست بسیار ذهنی است.
علاوه بر اینکه نمونه کار شما باید از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد، نحوه ارائه و معرفی کارشما از اهمیت بالایی برخوردار است. شما باید بتوانید به خوبی افراد را از مهارت خود آگاه و اعتمادشان را جلب کنید. پس بر روی راه های ارتباطی خود کار کنید.
چیزی که شما را به سمت موفقیت سوق میدهد فراز و نشیب های کار و حتی تجربه های بد است زیرا سبب میشود با چالش های جدید روبرو شوید و در مسیر حل آن بر علم خود بی افزایید. فراموش نکنید در این مسیر صبر و شکیبایی بالایی را داشته و نا امیدی را از خود دور کنید، بدانید در اخر تمام این فراز نشیب ها نتیجه ای بسیار لذت بخش وجود دارد.